loc de joaca pitesti
http://happyparadisekids.ro/uploads//images/bannere2/bg_top.jpg http://happyparadisekids.ro/uploads//images/bannere2/bg_top5.jpg http://happyparadisekids.ro/uploads//images/bannere2/bg_top7.jpg http://happyparadisekids.ro/uploads//images/bannere2/bg_top8.jpg http://happyparadisekids.ro/uploads//images/bannere2/bg_top9.jpg http://happyparadisekids.ro/uploads//images/bannere2/bg_top10.jpg http://happyparadisekids.ro/uploads//images/bannere2/bg_top6.jpg
Servicii

Vreţi să organizaţi o petrecere pentru copii sau o petrecere aniversară ?


Aţi ajuns exact la locul potrivit, pentru că, noi organizăm petreceri pentru copii între 2 şi 11 ani.

Acest loc de joacă, frumos amenajat într-o locaţie deosebită, dispune de o parcare spaţioasă, de animatori cu experienţă, de dotări de ultimă generaţie în materie de jucării si jocuri.

Pereţii pictaţi îi aduc la viaţă pe Tom si Jerry, şi alături de Alba ca Zăpada şi alte personaje magice te introduc intr-o lume de basm, o lume care îi farmecă deopotrivă pe copii si pe adulţi.

Jucării sofisticate, X-Box + Kinect, tobogan gonflabil, piscină cu bile, baloane colorate, costumaţii tematice, jocuri interactive, pictură pe faţă, karaoke, balonaşe de săpun, piniata, baloane jumbo si multe altele, asigura petrecerilor organizate de noi un farmec aparte, rupt parcă din cărţile cu poveşti.

Happy Paradise Kids nu este numai un loc ideal în care să organizaţi petreceri pentru copii, ci si un loc de relaxare pentru părinţi, care scăpaţi de grijile cotidiene, se pot bucura timp de 3 ore de locul special amenajat pentru ei dotat cu minibar, televizor şi wifi.

Lasaţi în grija noastră petrecerea pentru copilul dumneavoastra şi suntem siguri că acesta va avea parte de o petrecere pe cinste.

Cu noi distracția copiilor dvs este GARANTATĂ !
Piscina cu bile - loc de joaca Pitesti
Catering - Happy Paradise Kids
Costume de Carnaval - Loc de joaca - Happy Paradise Kids
Face painting - pictura pe fata - Loc de joaca Pitesti
De ce noi?

Happy Paradise Kids este un loc de joacă dotat la standarde europene, avand o parcarea generoasă ce asigură însoţitorilor un confort destul de greu de obţinut în alte locuri din Piteşti. De altfel, toate achiziţiile făcute pentru acest loc de joacă au avut în vedere atât siguranţa copiilor cât şi asigurarea bunei dispoziţii.

Şi pentru ca dvs să vă bucuraţi fără griji de momentele speciale, animatori profesionişti, pun accentul pe implicarea copiilor în tot felul de jocuri interactive care să stimuleze creativitatea si imaginaţia acestora şi care să le aducă mereu zâmbetul pe buze.

Happy Paradise Kids a pus la dispoziţia copiilor o gamă variată de jucării, făcând din acest loc de joacă o lume de basm.

Costumele de Carnaval în care copiii sunt îmbrăcaţi aduc şi ele personajele basmelor la viaţă, iar peisajul general devine fantasmagoric.

Toate aceste activităţi, monitorizate atent de personalul locului de joacă, transforma Happy Paradise Kids intr-o oază a tinereţii şi bucuriei.

Importanta sursă de distracţie pentru copii, Happy Paradise Kids oferă şi părinţilor un loc special amenajat, dotat cu minibar, în care lipsiţi de griji aceştia se pot desfăta la un „pahar de vorbă“.

O firmă de catering alimentează „bateriile“ micuţilor, şi ii încântă pe adulţi cu bucate alese.

Şi pentru ca petrecerea să rămână o amintire placută un fotograf profesionist surprinde zâmbetele copiilor, şi le aşterne cu talent intr-un album digital.

Toate acestea ne recomandă ca fiind unul dintre cele mai bune locuri de joacă din Piteşti.

Toate drepturile rezervate Happy Paradise Kids Design: WebAlbum

comanda online fotografii
Fotograf profesionist - Alex Popa
Colectie de fotografii de eveniment
Software pt Laboratoare Foto - Receptie OnLine a fotografiilor - plata online integrata