loc de joaca
http://happyparadisekids.ro/uploads//images/bannere2/bg_top2.jpg http://happyparadisekids.ro/uploads//images/bannere2/bg_top3.jpg http://happyparadisekids.ro/uploads//images/bannere2/bg_top11.jpg http://happyparadisekids.ro/uploads//images/bannere2/bg_top13.jpg http://happyparadisekids.ro/uploads//images/bannere2/bg_top12.jpg http://happyparadisekids.ro/uploads//images/bannere2/bg_top15.jpg http://happyparadisekids.ro/uploads//images/bannere2/bg_top18.jpg

Listă de Preţuri

Pachetele sunt personalizate pentru fiecare client in parte în funcţie de cerinţele acestuia.

Preţurile practicate de firma noastră sunt extrem de flexibile şi customizabile, în funcţie de amploarea petrecerii, de bugetul şi cererile fiecărui client. Sistemul de plată este foarte flexibil, fiecare părinte putând include sau exclude anumite servicii de care sunt mai mult sau mai puţin interesaţi. Se porneşte de la simpla inchiriere a spaţiului, putând adăuga diverse opţiuni cum ar fi: prezenţa unuia sau a mai multor animatori, fotograf profesionist, muzică, dulciuri, sucuri şi multe alte opţiuni ce vor garanta reuşita petrecerii.

catering

Servicii catering

Preţul unui meniu pentru copii începe de la 16 lei, iar cel pentru Părinţi începe de la 22 lei. Locul de joacă este dotat cu minibar.

catering

Animator

Animatori costumaţi in personaje de poveste: Clovn, Alba ca Zapada, Prinţese, dau viaţă petrecerilor.

catering

Fotograf

Pretul unui pachet fotografic este 150 lei şi cuprinde 3-400 de fotografii în format digital pe suport DVD şi postate pe www.webalbum.ro

 

Costul petrecerilor organizate de Happy Paradise Kids pornesc de la 350 lei.
Happy Paradise Kids oferă diverse surprize din partea casei in functie de numarul de meniuri comandate. Aceste surprize constau in sampanie pentru copii, piniata cu sfori, piniata cu bata, confetti, mascota Minnie sau Mickey.
Orice lucru pe care l-aţi dori şi pe care nu îl găsiţi în oferta standard, suntem gata să vi-l oferim în cele mai bune condiţii.

Toate drepturile rezervate Happy Paradise Kids Design: WebAlbum

comanda online fotografii
Fotograf profesionist - Alex Popa
Colectie de fotografii de eveniment
Software pt Laboratoare Foto - Receptie OnLine a fotografiilor - plata online integrata